ontbijt bezorgen in Emmen en omgeving ontbijten bezorgen in Coevorden en omgeving ontbijtje bezorgen in Emmen en omgeving ontbijt bezorgen in Borger en omgeving

Over Ontbijtservice Sunshine

Al sinds lange tijd levert Ontbijtservice Sunshine de heerlijkste ontbijten aan huis in Zuidoost Drenthe. In een cirkel van ± 20km rondom Emmen bezorgen wij de ontbijtjes.
Dit loopt van Coevorden tot Borger en van Ter Apel tot Klazienaveen. En verder uiteraard alle dorpen rondom Emmen.
Voor elke bezorging worden transportkosten gerekend en dit is voor elke plaats verschillend, informeer hiernaar als u een bestelling plaatst.

Grote groepen

Ook bedrijven, scholen, ziekenhuizen, instellingen weten ons te vinden. Voor grote groepen hebben wij een speciale oplossing voor het ontbijt, dit is in buffetvorm. Wilt u hier meer informatie over, neem dan contact met ons op.

Hoe werkt het?

Alle broodjes worden elke dag 's morgens knapperig vers gebakken in ons moederbedrijf Broodjeshuis Sunshine, welke gevestigd is aan de Abel Tasmanstraat 11a in Emmen, op het industrieterrein van Emmen.
Hier kunt u overdag terecht voor de heerlijkste broodjes.

Vervolgens worden de eieren gekookt, sinaasappelen geperst, yoghurttoetjes en vers fruit salade gemaakt en de vleeswaren en kaassoorten gesneden. Alle ingrediënten, ook de champagne en de glazen worden in cateringdozen of picknickmanden verpakt en op het afgesproken tijdstip bij de ontvanger bezorgt.

Neem snel een kijkje bij de beschikbare ontbijtjes en maak uw keuze!

Wilt u de eerste zijn die 's morgens iemand feliciteerd?

Er is altijd wel wat te vieren met zo'n lekker ontbijt van Sunshine.
Verjaardag, Feestje, Bruiloft, Vriendendienst, Felicitatie, Trouwdag, kortom teveel redenen te bedenken om eens lekker een ontbijt van Sunshine te laten bezorgen.
Ook een vegetarisch ontbijt is bij ons mogelijk.

Ook bij te bestellen:

Er zijn feestelijke artikelen extra bij te bestellen, om het ontbijt completer te maken. Zoals een mok gevuld met bonbons, of een bos bloemen.
U kunt deze bij stap 3 aanvinken bij uw bestelling.

Belangrijk punt

Door seizoensinvloeden kunnen de cateringdozen en picknickmanden die op de foto's staan afgebeeld, afwijken van de foto. Ook de champagneflessen, de glazen, mokken, chocoingrediënten en andere in ingrediënten kunnen afwijken.